П`ятниця, 26.04.2024, 19:41Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Вхід

Фото

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Наше опитування

Скільки разів Ви були у таборі "Лісова казка"?
Всього відповідей: 148

Погода

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Головна » 2012 » Лютий » 23 » «Лісова казка»
00:21
«Лісова казка»

У мальовничому куточку Тернопілля, на межі трьох братніх районів - Лановецького, Шумського і Кременецького у селі Борщівка, що на Лановеччині, у його таємничій серцевині - поблизу озера з цілющою водою ось уже 35 років зустрічає гостей з усіх куточків України «Оздоровчий табір «Лісова казка». Сьогодні - це комунальне підприємство Лановецької районної ради.

Веселим щебетом птахів, напрочуд свіжим повітрям, що спрагло ковтаєш, смачними ягодами, які ростуть майже під кожним деревом, зустрічає відвідувачів легендарний борщівський ліс.

Невеличкі затишні дерев’яні будиночки, що заховалися у густій  зелені величних ялин і дубів, пам’ятають багато хорошого…

Будувався табір коштом та зусиллями всіх колективних господарств району(колгоспами), і вже 8 червня 1985 року відбулося відкриття першої оздоровчо-відпочинкової зміни.   Першим директором табору був Степан Анатолійович Дмітращук.

Свіже повітря,чудова природа, мальовниче озеро - це «Лісова казка».

Напевно, отим дубам і ялинам літ і літ, бо корінням вони міцно вп’ялися в землю, а верхів’ям сягають хмар. Достеменно відомо, що колись тут таборилися партизани-ковпаківці. Це було в роки Другої світової війни, сьогодні ж в оазисі екологічної чистоти розкинулася «Лісова казка» - це справжня чарівна казка, бо красу тутешньої природи важко передати словами, її потрібно побачити.

Ошатні дерев’яні будиночки, світлий, просторий зал їдальні та стіни медпункту, що заховалися у густій зеленні сосен пам’ятають і дзвінкий дитячий сміх, і музику, і співи, і масові походи на природу.

Завдяки зусиллям Лановецької районної ради, райдержадміністрації «Лісова казка» стала власністю громади району і зараз впевнено добивається хороших результатів по відпочинку та оздоровленню дітей в області.

За весь період роботи табору тут вже оздоровилось 10490 діток, і сьогодні, працюючи у три зміни, «Лісова казка» може надати 100 місць кожної зміни.

 Вартість одного дня перебування на  літній сезон 2020 розрахована в сумі   гр.

Оздоровча зміна триватиме 14 днів.

Загальна вартість путівки -  гр.

Батьківська доплата  для відповідних категорій дітей Лановеччини-- гр.

Приймаються  замовлення на оздоровчі зміни:​​​​​​

1 зміна - 

2 зміна - 

зміна - 

  • Реквізити для оплати :

    ЛРПК " Оздоровчий табір" Лісова казкa
    р/р 26004334101636
    код. 21149887
    МФО338545
    ФТОУ АТ "Ощадбанк "

  • Необхідні документи для відпочиваючих :

  • Свідоцтво про народження дитини (копія)

  • Медична довідка (відповідного зразка) в табір

  • Чек Ощадбанка або готівка (проплата на місці )

Тепер коротко про організацію відпочинку влітку у таборі.

Освітньо-виховну роботу здійснюють вихователі (студенти-практиканти педвузів) і старший вихователь. . Запрошуються студенти-практиканти Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка,   Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка та Кременецького педагогічного коледжу для проходження літньої педагогічної практики.

Завдяки талановитим вихователям та непередбачуваним мешканцям табору ми можемо щодня насолоджуватися цікавими вікторинами, спортивними заходами, чудовим  співом , сучасними танцями, віршами, гуморесками. конкурсами і, звичайно, запальними дискотеками.

Різноманітні розваги й свіже повітря сприяють неабиякому апетиту. А їжа у місцевій оздоровниці відмінна( п’ятиразове харчування), готують її кваліфіковані кухарі.

Приємно відзначити, що у планах керівників району та директора табору зробити    "Лісову казку" комфортабельнішим, охайнішим і модернізованішим. Персонал табору, вихователі постійно працюють над збагаченням дозвілля мешканців, проводять патріотично-виховну роботу. Насичена програма перебування в  «Лісовій казці» розрахована на дітей  різного віку, і всім тут однаково цікаво.  Кожен день у таборі - це подія, яку запам’ятовуєш надовго.  

Важко залишитися  байдужим, якщо хоч раз побував у цій прекрасній місцині, адже з трьох сторін табір оточений лісом, а з четвертої - хлюпочеться лісовий ставок, який місцеві мешканці гордо, з любов’ю називають озером. Купаються дітки досхочу, адже водичка тут чиста та приємна., що довели працівники санепідемстанції.

          Отож, бажаємо дітям бадьорого настрою, здорового і веселого відпочинку, цікавих літніх пригод , справжніх вірних друзів та щедрих поцілунків сонечка.

Переглядів: 3535 | Додав: zakutynskuy096 | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 3
3 AjtekAcaromob  
0
stx21 http://jeofhidefbi.com Liexia clacT Acaromob noclegi augustow booking augustow wczasowa 1 noclegi pracownicze niedaleko augustowa noclegi w okolicy augustowa pokoje pracownicze nieopodal suwalk

2 WajtekAcaromob  
0
stx21 Liexia clacT Acaromob noclegi pracownicze nieopodal augustowa pokoje pracownicze nieopodal augustowa noclegi w centrum augustow nocleg augustow noclegi augustow pensjonaty

1 Тетяна  
0
Добрий день! Моя дитина з м.Теонополя. Як з Вами зв'язатися. Телефон мій 0971154916

Ім`я *:
Email *:
Код *:
"Оздоровчий табір "Лісова казка"" |